Om

Jag heter Olov Hultdin och fotograferar människor med Skellefteå och Ammarnäs som bas. Mest för att jag tycker det är kul. Men också för att berätta om människor – hur de är, vad de gör och hur de lever. Min portfolio hittar du på förstasidan.

Du kan boka mig för porträttfotografi i miljö och studio, reportagefotografi, reportagetext och bröllopsfotografi. Hör av dig till mig om du vill veta tillgänglighet, pris eller om du vill se fler exempel på mitt arbete.

Färdiga bilder levereras digitalt via fildelningstjänst i .jpg och högupplöst. Bilder för påseende levereras digitalt via fildelningstjänst i .jpg, lågupplöst och stämplade. Obegränsade rättigheter för användande av köpta bilder för dig som privatperson (om inte annat avtalats). Fotografen förbehåller sig rätten att använda kundens bilder i egen marknadsföring (om inte annat avtalats). Leveranstid inom en vecka från fotograferingstillfället. I övrigt regler och villkor enligt Konsumentskyddslagen, Upphovsrättslagen och SFF:s villkor.

Olov Hultdin